Ostvarite svoje želje iz fotelje. 


Prilikom pritiska tipke -NAPLATA- mi Vam ne naplaćujemo izabrane artikle nego zaprimimo narudžbu te  Vas kontaktiramo radi provjere i potvrde rokova isporuke i načina preuzimanja.

 

Ukoliko je odabrani artikl dostupan, znači da je dostupan na našem lageru ili na lageru proizvođača, stoga neke od artikala nakon Vaše potvrde moramo naručiti. Uputiti ćemo Vas u sve rokove i uvijete preuzimanja naručenoga artikla.

Cijena dostave i način isporuke  se određuje naknadno, cijena dostave nije uračunata u cijenu i ovisi o veličini i težini robe te udaljenosti dostave

Istaknute cijene su isključivo za virmanko ili gotovinsko plaćanje, za druge oblike plaćanja i cijene slobodno nas kontaktirajte 01/ 3315 176

Kupac je dužan pregledati robu pri preuzimanju, naknadne reklamacije u vidu oštečenja robe ne uvažavamo. Ukoliko je roba oštečena kupac nije dužan preuzeti robu, niti platiti dostavu. U slučaju navedenih oštečenja i povrata robe prodavatelj se obvezuje u razumnom roku poslati drugi neoštečeni artikl ili osigurati povrat uplačenih sredstava.

Proizvođač zadržava pravo izmjena na proizvodima, odnosno specifikacije, bez prethodne najave.

 

Hvala Vam što odabirete najpovoljniju i najugodniju kupnju.

 

Vaša Kupaonica.hr